×

Clinicile de hemoroizi din tara

In ultimii zece ani, in Romania, au aparut un numar impresionant de clinici particulare care trateaza si care vindeca boala hemoroidala. Situate aproape in toate regiunile tarii, ele angajeaza cei mai buni specialisti in orice domeniu care poate avea vreo legatura, oricat de vaga, cu tratamentul hemoroizilor: de la specialisti in diete personalizate, pana la chirurgi si proctologi de renume, dar si instructori de fitness si de wellness, cu totii lucreaza la standarde inalte, cu aparatura foarte performanta pentru depistarea si eliminarea hemoroizilor.

Astfel, la ora actuala, in Romania, exista urmatoarele clinici de tratare a hemoroizilor:

  • Proctoline / Onclinic: conform propriului site web, Proctoline este o clinica de elita, specializata in tratarea hemoroizilor prin metode ne – chirurgicale. Proctoline este de fapt prima clinica specializata pe tratarea exclusiva a hemoroizilor. De obicei, ele implica o schimbare completa de dieta, de stil de viata sau, in cazuri mai grave, o interventie chirurgicala minora, efectuata sub anestezie locala, care permite distrugerea imediata si definitiva a hemoroizilor. Clinica a fost infiintata in anul 2006, este situata in Bucuresti, iar programarile se pot face atat la numarul de telefon disponibil pe site, cat si prin intermediul propriei pagini web. Un lucru deosebit oferit de aceasta clinica este reprezentat de o evaluare medicala online, evaluare care este utilizata de medicul curant pentru a stabili cel mai bun mod de a conduce anamneza, in momentul intalnirii cu pacientul. Clinica este dotata cu aparatura de inalta performanta, iar personalul medical este foarte bine pregatit. Aparatura medicala prezenta in interiorul acestui spital particular este de ultima generatie, Onclinic detinand, de fapt, singurul aparat de microchirurgie cu radiofrecventa din Romania. Spre deosebire de alte clinici, Onclinic are sucursale in intreaga tara, nu doar in Bucuresti. Astfel, pacientul poate consulta specialistii angajati de clinica in Deva, Arad, Focsani, Ploiesti, Braila, Suceava, Bacau si Galati.
  • Alte clinici.

Din punct de vedere financiar, este bine de stiut ca toate aceste clinici ofera servicii de calitate superioara, la un pret pe masura. Este foarte dificil de facut o comparatie exacta intre preturile pe care aceste clinici le practica si calitatea serviciilor, dar nici una din clinicile listate mai sus nu are o reputatie proasta. Recomandarea noastra este clinica Proctoline, deoarece sunt cei mai vechi in domeniu.